Kermis 2022
TICKETS!

Programma

Vrijdag 2 September Q-Music Party met Big Benny & de Shakin DJ’s 19:00-01:00h

We hebben het weten te regelen dat Q-Music dit jaar naar Stevensweert komt! Al 15 jaar is het een begrip in Nederland met een ongekende populariteit! Q-music is de uitvinder van het genre fout en dat zorgt ervoor dat onze DJ’s exact weten hoe ze een fout feest moeten maken. ABBA, Backstreet Boys, Macarena, Rainbow High in the Sky en natuurlijk ook Limburgse Hits, ze komen allemaal voorbij. Om dit feest compleet te maken komen ook nog een Big Benny en de Shakin DJ’s bij ons langs om te zorgen voor een 100% Feestgarantie!

Zaterdag 3 september Knallermann Live on Stage 19:00 – 01:00h

Knallermann, de feestaxplosie die zijn weerga niet kent! De alround feestband van het Zuiden! Een gig van Knallermann is nooit hetzelfde, de basis natuurlijk wel! De meest foute mix van Engelse toppers, Deutsche Ballermann-knallers en Nederlandse knetters met een hoog mee-zing- en spring gehalte. De strakke basis door het combo, een te gek vette sound door onze ongeëvenaarde blazerssectie. Dat maakt iedere gig tot een ‘Party ohne Ende’! Deze gasten dus a.u.b. niet van de bühne verwijderen!

Zondag 4 september Familiedag met DJ WILL 16:00 – 01:00h

Kermiszondag is traditiegetrouw de dag dat jong & oud samen op pad gaat om de kermistraditie in ere te houden. Er is niemand die jong & oud zo goed kan aanvoelen als de man die Forever Young is, onze eigen DJ WILL LEURS!

 Maandag 5 september Matinee met DJ WILL 13:00 – 01:00h

Kermismaandag staat in Stevensweert als een huis met het welbekende Matinee! `s Ochtends starten op `t eiland en in de middag eindigen op de Markt. Sommigen sneuvelen al in de middag, anderen blijven tot laat in de avond! Degene die altijd als laatste naar huis gaat is natuurlijk onze DJ WILL LEURS die ook vandaag weer van de partij is!