Over ’t Aod Kloaster

Welkom op de website van Grand-Café `T Aod Kloaster, de plek in Stevensweert om het leven te vieren. In dit voormalig klooster van de Zusters Franciscanessen midden in het historische centrum van het Vestingstadje Stevensweert kunt u terecht voor een hapje, drankje en een hoop gezelligheid. 

De zaak beschikt binnen over ruim 50 zitplaatsen aan zowel lage als hoge tafels. Daarnaast beschikken we nog over een zaaltje op de 1e verdieping dat geschikt is voor presentaties, vergaderingen of cursussen. Hier is plek voor ongeveer 30 personen. Vanaf het voorjaar zetten we ook ons terras op, dit betekent dat we op ons gevel terras 60 personen en op het terras op de Markt 100 personen kwijt kunnen. 

Wij hanteren een uitgebreide Drankenkaart waarbij vooral het grote aantal speciaal bieren opvalt. Naast dat we altijd 6 verschillende speciaalbieren van het vat hebben, zijn er ook nog ongeveer 70 verschillende soorten uit de fles verkrijgbaar. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een lekker kopje koffie, standaard uitgerust met een Belgische Bonbon. Hier hoor natuurlijk ook een lekker stukje Limburgse Vlaai bij van Bakkerij Puts uit buurdorp Ohé en Laak. Hierna genieten van een goed glas wijn? Ook dat kan wij hebben voor u zorgvuldig enkele wijnen geselecteerd.  

Vanaf het voorjaar draait ook onze keuken op volle toeren en kunt u bij ons terecht voor lunch en diner. Onze lunchkaart bestaat onder andere diverse soepen, broodjes, flammkuchen en klassiekers als kroketten met brood of een uitsmijter. Voor het diner kunt u bij ons terecht voor een lekkere kipsate, schnitzel met saus naar keuze of een Hamburger.

Naast onze reguliere keuken beschikken we ook over een ijskiosk, deze is vanaf het voorjaar in de weekenden geopend en in het hoogseizoen ook door de week. Hier kunt u terecht voor handijs op een hoorntje of in een bakjes. Daarnaast kunt u op het terras ook genieten van de diverse ijscoupes van onze ijskaart.