Bieren van de tap

Naast de onderstaande bieren hebben we 3 wisseltaps, met bieren die passen bij het seizoen. Kijk op de krijtborden of vraag het de bediening.

BRAND PILSENER

Brouwerij: Brand Bierbrouwerij

Alcoholpercentage: 5% ABV
Kleur: Blond
Beschrijving:
Geweldige kwaliteit voor iedere liefhebber van pils, gebrouwen volgens oeroud recept en met oog voor de schoonheid van ‘t goeie leven. Krachtig van smaak, zacht in afdronk, schitterend van kleur en heerlijk verfrissend.

LA CHOUFFE

Brouwerij: Brouwerij La Chouffe

Alcoholpercentage: 8% ABV
Kleur: Blond
Beschrijving:

Deze blond met 8% alcohol is ongefilterd en gist na op de fles. Het fruitige bier is gekruid met koriander en heeft een lichte hopsmaak.

SCHNEIDER WEISSE TAP 7
ORIGINAL WEIZEN

Brouwerij: Schneider Weisse Familiebrouwerij in Kelheim(D)

Alcoholpercentage: 5,4% ABV
Kleur: Amber
Beschrijving:
Schneider Weisse Original Tap 7 is de moeder van de Weizen bieren. Dit frisse tarwebier is gebrouwen voor de liefhebbers van een echt Weizen. Schneider Weisse Original Tap 7 is gebrouwen volgens het originele recept van Georg I. Sinds 1872 is er niks meer aan dit recept veranderd.
Amberkleurig, perfect in balans en ongelooflijk smaakvol. Dit is een Weizen, zoals de voorvaderen die ooit bedoeld hebben voor kieskeurige biergenieters.

TEXELS SKILLER WIT

Brouwerij: Texelse Bierbrouwerij

Alcoholpercentage: 5,0% ABV
Kleur: Wit
Beschrijving:
Verfrissend witbier voor de warme dagen.Texels Skiller Wit is het frisse en kruidige witbier van het eiland Texel.  Vol en romig van smaak met een hint van citrus en kruiden. Texels Skiller Wit is een zalige frisse dorstlesser op warme dagen.

KASTEEL ROUGE

Brouwerij: Brouwerij VanHonsebrouck

Alcoholpercentage: 8% ABV
Kleur: Robijn Rood
Beschrijving:
Kasteel Rouge is een unieke blend van Kasteel Donker en gemacereerde kersen. De robijnrode kleur, de stevige schuimkraag en de zoete aanzet resulteren in een speciaalbier met een evenwichtige smaak en subtiele toetsen van kersen. Deze allemansvriend smaakt extra goed als aperitief op een zonnig terras. Klaar voor la vie en Rouge?

KASTEEL TRIPEL

Brouwerij: Brouwerij Vanhonsebrouck

Alcoholpercentage: 11,0% ABV
Kleur: Blond
Beschrijving:
Kasteel Tripel is een blond speciaalbier gebrouwen met een flinke dosis aromahoppen. De impressies van mout en kruidnagel geven het bier karakter en gaan perfect samen met de fruitige toetsen. Deze tripel heeft een zacht bittere smaak en weet zo menig bierliefhebber te bekoren.