Kermis 2023

Tickets KERMIS KLIK HIER!

Programma

Vrijdag 8 September Kermis Pre-Party met
DJ MOX, HADLESS, SDNX & HALSOVERKOP!

19:00-01:00h 16+

Op vrijdag pakken we gelijk groots uit met de helden uit het Limburgse DJ-circuit die stuk voor stuk hun sporen hebben verdiend, en ook met regelmaat te vinden zijn op de festivals in de regio om hun tracks te laten horen. Om het geheel helemaal af te maken is er een complete lichtshow met lasers en confettikanonnen! Kortom, een avond die je niet mag missen.

Zaterdag 9 september BLIZZERT Live on Stage 19:00 – 01:00h

Op Kermiszaterdag hebben we altijd een geweldige band op ons podium staan. Dit jaar hebben we gekozen voor Blizzert, een band met louter topmuzikanten die uniek in haar soort is.
Deze band zorgt voor een nieuwe beleving, 100% interactief, enorm veel energie en vooral een flinke dosis enthousiasme. Een optreden van Blizzert is gegarandeerd een muzikaal hoogtepunt, waarbij het lot in handen ligt van de bezoeker. Via een speciale Blizzert App kun je een verzoekje naar het podium zenden. Dit verzoek krijgt vervolgens een uniek lotnummer en tijdens de show pikt het systeem er willekeurig een groot aantal uit. Naast het sturen van verzoekjes, krijgt de bezoeker ook zelf de kans om te schitteren op het podium. Karaoke, huwelijksaanzoek, een dansje doen of een ander mooi moment; App en win jouw ‘Ticket to Enjoy’. Dit alles omringd door een prachtig decor voorzien van led-scherm en led-tv’s. Deze zeskoppige band -met frontman én frontvrouw gaat er samen met jullie een geweldig feestje van maken, dat je niet wil missen.

Zondag 10 september Familiedag met DJ WILL 16:00 – 01:00h

Kermiszondag is traditiegetrouw de dag dat jong & oud samen op pad gaat om de kermistraditie in ere te houden. Er is niemand die jong & oud zo goed kan aanvoelen als de man die Forever Young is, onze eigen DJ WILL LEURS!

Maandag 11 september Matinee met DJ WILL 13:00 – 01:00h

Kermismaandag staat in Stevensweert als een huis met het welbekende Matinee! `s Ochtends starten op `t eiland en in de middag eindigen op de Markt. Sommigen sneuvelen al in de middag, anderen blijven tot laat in de avond! Degene die altijd als laatste naar huis gaat is natuurlijk onze DJ WILL LEURS die ook vandaag weer van de partij is!