Bieren van de Tap

Naast onze standaard Brand Pilsener hebben we altijd nog 6 verschillende speciaalbieren van de Tap. Deze worden doorgaans aangepast op de seizoenen. Hiernaast tref je onze actuele bieren aan.

Baptist Blond

Brouwerij: Brouwerij Van Steenberge

Alcoholpercentage: 5% ABV
Kleur: Amber
Beschrijving:
Baptist is een licht bitter volmondig bier met zachte afdronk.
 Baptist is gebrouwen ter gelegenheid van de opening van Bar Baptist in brouwerij Van Steenberge en tevens een eerbetoon aan Jan Baptist de Bruyne, stichter van de brouwerij in 1784.

Keizer Karel Robijn Rood

Brouwerij: Brouwerij  Haacht

Alcoholpercentage: 8,5% ABV
Kleur: Rood
Beschrijving:
Keizer Karel Robijn Rood is een koperrood bier met een rijp boeket van fruit uit de boomgaard en een zoete, volle smaak die in de finale wordt aangevuld met bittere toetsen. .

La Chouffe Bok 6666

Brouwerij: Brouwerij La Chouffe

Alcoholpercentage: 6,666% ABV
Kleur: Donker en Rijk
Beschrijving:
Chouffe Bok 6666 is speciaal gebrouwen voor de Nederlandse markt. Het is een seizoensbier, verkrijgbaar vanaf eind september. Dit bokbier onderscheidt zich door zijn frisse en vooral ook fruitige smaak. Het beetje bitterheid bespeur je aan het eind.

Texels Bock

Brouwerij: Texelse Bierbrouwerij

Alcoholpercentage: 7% ABV
Kleur: Rood
Beschrijving:
Intens en gebalanceerd herfstbockbier. Texels Bock is ongefilterd herfstbier en dankt zijn diepe robijnrode kleur en karamelachtige smaak aan 3 soorten cara-mout en geroosterd gerstemout. Een klein beetje gist onderin de fles zorgt voor een rijk en romig mondgevoel. 

La Chouffe

Brouwerij: Brouwerij La Chouffe

Alcoholpercentage: 8% ABV
Kleur: Blond
Beschrijving:

Deze blond met 8% alcohol is ongefilterd en gist na op de fles. Het fruitige bier is gekruid met koriander en heeft een lichte hopsmaak. 

La Trappe Bockbier

Brouwerij: La Trappe

Alcoholpercentage: 8% ABV
Kleur: Rood
Beschrijving:

La Trappe Bockbier is een nagistend, volmoutig meergranenbockbier. La Trappe Bockbier is het enige trappistenbockbier ter wereld.
Het wordt gebrouwen met uitsluitend natuurlijke ingrediĆ«nten en gist lichtjes na op de fles. Dit unieke seizoensproduct is dieprood van kleur, heeft een zeer volle smaak en een moutige geur. De aromatische hopsoorten en mooie (gebrande) moutsoorten zorgen voor een aangename bitterheid die verrassend samensmelt met de lichtzoete ondertoon.